Bekijk ook:

Kristalia Boiacca tafel
Meer afbeeldingen

Kristalia Boiacca tafel

Over Kristalia Boiacca tafel
De Kristalia Boiacca is een stoere doch elegante tafel!
Lees meer
   

Vanaf: € 4.576,00

Leverbaar op bestelling

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
Kristalia Boiacca tafel € 4576

Eigenschappen

Artikelnaam Kristalia Boiacca tafel
Artikelnummer 273404
Hoogte Nee
Diepte Nee
Breedte Nee
Hoogte armleuning Nee
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Bel ons via +31 77-358 06 68

Kristalia Boiacca tafel

Designer LucidiPevere

Deze tafel is gemaakt van beton en voorzien van een eenvoudig ontwerp, maar is een elegante toevoeging aan elk huishouden. Deze tafels zijn zeer geschikt voor binnen en buiten. Ze zijn optisch erg duidelijk zodat u in termen van uw decoratieve keuzes om hen heen kunt werken.

Door de eenvoud van het ontwerp betekent het dat deze tafels zeer veelzijdig zijn en ze bij alle interieursmaken passen. Of dit nou een bepaald type van behang of tapijt is, ornamenten of decoraties of gewoon de decoraties van de natuur, zoals bomen en water.

De outdoor betonnen tafel wordt gemaakt van modern cement, een verbinding die het meest wordt gebruikt in de industrie en handel en niet zoveel als het gaat om meubilair. Deze tafel fascineert en verbaast op het eerste gezicht, vooral als gevolg van het materiaal waarvan het is gemaakt. Hoewel van cement in het algemeen wordt aangenomen dat deze een zeer ruwe uitstraling heeft, is de slankheid van deze outdoor tafel juist heel bijzonder. Het zal menig vriendelijke ondervraging provoceren wanneer men vrienden en familie op de koffie heeft.

Productinformatie:

Deze tafels zijn verkrijgbaar in een rechthoekige of vierkante vorm.
Elke tafel heeft een ander identificatienummer op de onderkant wat de individualiteit en uniekheid van de tafel nogeens onderstreept.