Bekijk ook:

Kristalia Dua stoel
Meer afbeeldingen

Kristalia Dua stoel

Over Kristalia Dua stoel

De Kristalia Duo stoel is voorzien van een heerlijk zacht zitcomfort

  • Eetkamerstoel met tijdloos design
  • Heeft een warme en uitnodigende uitstraling
  • Voorzien van prachtige subtiele details
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Lees meer
   

Vanaf: € 584,00

Leverbaar op bestelling

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
Kristalia Dua stoel € 584

Eigenschappen

Artikelnaam Kristalia Dua stoel
Artikelnummer 298703
Hoogte Nee
Diepte Nee
Breedte Nee
Hoogte armleuning Nee
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Bel ons via +31 77-358 06 68

Kristalia Dua stoel

Designers Läufer & Keichel, 2018

De Kristalia Dua eetkamerstoel kenmerkt zich door een functioneel en eenvoudig design. "Dua" is de Indonesische naam voor nummer 2. De designers Läufer en Keichel hebben twee varianten van de Dua stoel uitgebracht, waarbij u kunt kiezen of u deze wilt uitvoeren met of zonder armleuningen. Het designersduo heeft voor de innovatieve stoel veel aandacht besteed aan de details. De Kristalia Duo stoel past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur.

De stoel Duo zelf samenstellen
De stoel is leverbaar in twee varianten en met of zonder armleuningen. Daarnaast heeft u voor de bekleding de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten, en uit een breed scala aan kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte ideale Kristalia Duo stoel samen te stellen.

Designers Läufer & Keichel, 2018

De Kristalia Dua is een minimalistische eetkamerstoel die in vrijwel ieder interieur past. "Dua" is de Indonesische naam voor nummer 2. De designers Läufer en Keichel hebben twee varianten van de Dua stoel uitgebracht, waarbij u kunt kiezen of u deze wilt uitvoeren met of zonder armleuningen. Het designersduo heeft voor de innovatieve stoel veel aandacht besteed aan de details.

De stoel Duo zelf samenstellen
De stoel is leverbaar in twee varianten en met of zonder armleuningen. Daarnaast heeft u voor de bekleding de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten, en uit een breed scala aan kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!