Kristalia Oops tafel
Meer afbeeldingen

Kristalia Oops tafel

Over Kristalia Oops tafel
Met de Kristalia Oops tafel heeft u een echte eycatcher in huis!
Lees meer
   

Vanaf: € 3.582,00

Leverbaar op bestelling

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
Kristalia Oops tafel € 3582

Eigenschappen

Artikelnaam Kristalia Oops tafel
Artikelnummer 273409
Hoogte Nee
Diepte Nee
Breedte Nee
Hoogte armleuning Nee
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Bel ons via +31 77-358 06 68

Kristalia Oops tafel

Designer Monica Graffeo

De eenvoud en het minimalisme van de uitschuifbare ronde tafel Oops zijn hetgene wat haar het dynamische visuele impact geeft. Een perfecte ronde tafel welke kan worden omgezet in een grotere, ovale tafel terwijl het niets verliest van zijn oorspronkelijke flair. Prachtig vervaardigd door echte kunstenaars en ambachtslieden.

De gegoten aluminium poten op deze uitschuifbare ronde tafel zijn licht gebogen om het totale ontwerp te balanceren. De poten zijn stevig verankerd aan het midden van het tafelonderstel. Een prettig effect dat geen afbreuk doet aan het dramatische effect van de ronde top.

Niet alleen een prachtig meubel stuk voor in de keuken of in de woonkamer. De prachtige eenvoud van het ontwerp is ook ideaal voor op kantoor, een directiekamer of vergaderzaal.

Productinformatie:

Het grootste deel van de tafel is gemaakt van honingraat dik MDF, en wordt vervolgens wit gelakt om een rijke, elegante afwerking te geven. De Oops tafel is verkrijgbaar in een monochrome versie, waarbij de benen kunnen worden geschilderd om te contrasteren met het blad.