Welkom op Kristalia-plaza!

Kristalia-plaza is een onderdeel van mode- en woonconcern Berden. Berden is marktleider op het gebied van designmeubelen in de regio Limburg en omstreken.Stijl van leven is hierbij het motto en dat draagt Berden graag uit in al haar verkoopkanalen. Als liefhebbers van wonen en alles op het gebied van design hecht Berden aan haar uitgebreide collectie luxe design. Daarbij hoort ook een Italiaans topmerk als Kristalia.

Italiaanse design meubelen

Het Itailaanse designmerk Kristalia heeft eigentijdse, opvallende design meubelen in haar assortiment. Dankzij mooie details en prachtig lijnenspel verovert Kristalia vele harten in de wereld van design meubelen. De kwalitatief hoogwaardige meubelen van dit Italiaanse merk richten zich vooral op de jonge en moderne gebruiker.


Vernieuwende meubelen

Anno 1994 werd Kristalia opgericht door twee jonge ondernemers. Deze ondernemers deelden een passie voor design en jazz. Dat is terug te zien in vele ontwerpen van het Italiaanse merk. De jonge ondernemers wilden steeds meer innovatieve meubelen ontwikkelen met behulp van nieuwe technische oplossingen. De Kristalia designers experimenteren voortdurend en nemen ook vaak kijkes bij de mode- en sportwereld. Hier doen ze veel nieuwe ideeën op waarmee ze hun producten steeds weer weten te vernieuwen en nieuwe design klassiekers produceren.


Prijswinnende collectie

Dat Kristalia esthetische en kwalitatieve meubelen produceert is geen geheim. In 2003 heeft Kristalia dan ook een onderscheiding in ontvangst mogen nemen op de Young&Design Awards in Milaan voor haar bekende Kristalia Boum Chair.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.